با یک دوربین شکاری تا چند کیلومتری رو میشه دید؟

با دوربین شکاری تا چند کیلومتری رو میشه دید

همیشه پیش از خرید دوربین شکاری سوالاتی ذهن خریدار رو مشغول میکنه مانند اینکه چرا دوربینها اینقدر تفاوت قیمت دارند؟ با یک دوربین شکاری تا چه مسافتی را میشه مشاهده کرد؟ دوربین شکاری یی وجود داره که بتونه ۱۰ کیلومتر رو بیاره توی ۲ متری من ؟ و سوالاتی از این قبیل

در این مقاله سعی شده بطور مختصر به سوالاتی از این قبیل پاسخی در خور داده شود. در واقع این مقاله راهنمای خرید دوربین شکاری نیز محسوب میشود ، پس پیشنهاد میکنیم با ادامه مطلب همراه شوید.

علت تفاوت قیمت دوربین های شکاری در چیست؟ چرا برخی بسیار گران و برخی بسیار ارزان هستند؟

تمام ابزار های اپتیکی مانند میکروسکوپ ، تلسکوپ ، دوربین شکاری و حتی عینک طبی در یک چیز مشترک هستند و آن چیز استفاده از لنز (عدسی) میباشد.

شاید به جرات بتوان گفت که بیش از ۸۰ درصد قیمت یک ابزار اپتیکی مربوط به لنز ها و منشور های بکار رفته در آنست و مابقی هزینه مربوط به جنس بدنه و لوازم جانبی ست.

هر کاری که بروی لنز ها انجام شود تا تصویر شفاف تری را شاهد باشیم ، نیازمند هزینه بیشتر و استفاده از تکنولوژی های متنوع میباشد که بروی قیمت تمام شده عدسی ها و متعاقبا بروی قیمت تمام شده یک دوربین شکاری تاثیر خواهد گذاشت.

 

طبق قوانین فیزیک ، وقتی نور از محیطی با چگالی کمتر وارد محیطی با چگالی بیشتر شود (عدسی) اتفاقات زیر برایش رخ میدهد:

الف) مقداری از سرعت آن کاسته میشود که باعث منحرف شدن نور یا به اصطلاح کانونی شدن آن میشود.

ب) این کم شدن سرعت نور باعث تغییر رنگ در نور عبوری از عدسی میشود. (مثلا رنگ آبی به طیفی از آبی تبدیل میشود)

ج) هنگامی که نور به یک عدسی برخورد میکند مقداری از آن بشکل انعکاس منحرف شده و همیشه مقدار نور عبوری از مقدار نور تابیده شده کمتر خواهد شد یعنی همیشه چند درصدی تصویری تاریک تر را از پشت لنز ها شاهد خواهید بود!

 

دوربین شکاری خوب ، دوربینی ست که بیشترین عبور نور با بالاترین شفافیت و تصویری واقعی تر را برای کاربر ایجاد نماید یعنی آنچه در واقعیت هست را بدون کم و کاست ببینید و رسیدن به حداکثر شفافیت ، چالش هایی را برای سازنده های لنز (عدسی) ایجاد میکند.

بعنوان مثال: در دوربین هایی که برند هستند مانند زاواروسکی اتریش حدود ۱۸ لایه کوتینگ بروی لنز زده میشود که گاهی فقط برای ایجاد یک لایه کوتینگ ، نیازمند به قرار دادن عدسی ها بمدت یک هفته در محلولی شیمیایی با عبور جریان الکتریسیته هستیم تا فقط یک لایه مثلا کوتینگ فلوراید بروی لنز مستقر گردد

تا عبور نور بیشتر ، تغییر رنگ کمتر ، شفافیت بالاتر ، کانونی تر شدن نور در یک نقطه بهتر شود. پس تفاوت دوربین ارزان قیمت با دوربین گران قیمت در همین عملیات های انجام شده بروی لنزهاست که در یک جمله دوربین گرانتر شفافیت تصویر بهتری را برای کاربر به ارمغان آورده و چشم را هم خسته نمیکند.

 

موارد عنوان شده در دوربین های شکاری ارزان قیمت وجود ندارد یا بسیار کم رنگ است و شاهد این حد از حساسیت در تولید دوربین شکاری نیستیم مثلاً بجای کوتینگ های متعدد از یک یا دولایه کوتینگ استفاده میشود و حتی از لحاظ تراکم مولکولی عدسی  و صیقلی بودن سطح عدسی، دوربین های ارزان قیمت بهره ای از این تکنولوژی ها نبرده اند.

از لحاظ عبور نور نیز درصد بسیار بالاتری از نور توسط دوربین های ارزان قیمت هدر میرود. از جنس آلیاژ بدنه و ارگونومی قرار گیری در دست ، بالانس وزنی ، سرعت و دقت فوکوس که بگذریم دوام و عمر لنزهای یک دستگاه اپتیکی هم بسیار مهم است که همه و همه اینها در دوربین های متفرقه یا ارزان قیمت کمترین بهایی داده شده است.

 

پس اگر جایی شنیدید که شخصی راجع به یک برند اینطور سخن میگوید: ” فلان دوربین نون اسمش رو میخوره ” بدانید که این شخص فاقد دانش فنی دوربین شکاری ست ! و میتوانید دانش این افراد را به آسانی محک بزنید مثلا اگر دوربین شناخته شده ای را نفی و دوربین بی نام و نشان دیگری را توصیه میکنند

از ایشان علت توصیه به دوربین ارزان تر را سوال کنید! ببینید آیا منطقی پشتش هست یا خیر که معمولا برای تعریف از یک دوربین دو سه کلمه عنوان میکنند که “عالی ست” ولی تعریفی از عالی بودن ارائه نمیکنن یا مواردی را عنوان میکنن که منطقی نیست مانند اینکه میگویند این دوربین از ۱۰ متری هم سقوط کند چیزیش نمیشود!!

 

نیاکان ما چه خوش گفته اند که “هر چقدر پول دهیم همان قدر آش میخوریم” پس چطور میشه اتومبیل پورشه رو با آن نامش با خودروی پراید مقایسه کرد؟ و امروزه با وجود اینترنت دنیا بسیار کوچکتر شده و با یک جستجوی ساده میتوانید

فروشگاههای خارج از کشور که دوربین های برَند را میفروشند پیدا کرده و قیمت های آنان را مشاهده نمود. چطور میشود دوربینی که ۱۶۰۰ دلار قیمت دارد را با دوربین متفرقه ای که ۱۰۰ دلار هم نمی ارزد مقایسه کرد و فقط به این گفته اکتفا کرد که “فلان دوربین نون نامش را میخورد” یعنی این خارجی ها دور از جون اینقدر ابله و سبک مغز هستند که این دوربینها را میخرند؟

یا اینکه پشت این قیمت بالا  چیزهایی نهفته ست مانند تکنولوژی های برتر بکار رفته ، دوربینی که یک عمر کار میکند و به سلامت چشمان عزیزتان آسیبی نزده بلکه چشم نواز است! ، یا بقول انگلیسی ها که میگویند ” آنقدر ثروتمند نشده ام که یک جنس ارزان بخرم” و دهها مورد دیگر …..

 

با یک دوربین شکاری تا چند کیلومتری رو میشه دید؟

حقیقت اینست که هیچ محدودیتی برای فاصله وجود نداره همانطوری که برای چشم انسان نمیتوان فاصله ای تعیین کرد ! شما میتوانید با نگه داشتن یک برگ رادیولوژی مقابل نور خورشید ، سطح خورشیدی که در فاصله ۱۵۰ میلیون کیلومتری از شما قرار دارد رو با چشم ببینید.

دوربین شکاری هم همینطوره و فقط فواصل رو نسبت به بزرگنمایی که بروی دوربین درج شده ، نزدیک میکنه برای همین توی مشخصات دوربینهای شکاری حداقل فاصله فوکوس را به متر قید میکنند مثلا مینویسند ۲ متر یعنی این دوربین از ۲ متر تا مثبت بی نهایت رو فوکوس میکنه.

(نکته: از لحاظ کاربردی ، در دید افقی چون زمین کره ای شکل است و در علوم مهندسی برای هر ۱۰ کیلومتر کروی بودن زمین نیز در نظر گرفته میشود ، بایست توجه داشت که جسمی که ارتفاع کمی داشته باشد در فواصل دور پشت این کره نسبت به شما قرار گرفته و از دید خارج میشود پس نمیتوان انتظار داشت دوربینی بتواند مثلا ۵۰۰ کیلومتری را به شما نشان دهد)

تاثیر قوس زمین بر مشاهده مناظر دور دست بصورت نمادین
تاثیر قوس زمین بر مشاهده مناظر دور دست بصورت نمادین

دوربینی میخوام که بتونه ۱۰ کیلومتر رو بیاره توی دو متری من چی پیشنهاد میدهید؟

زاویه دید چشم انسان در حدود ۱۳۵ درجه است و اصولا ابزار های اپتیکی زاویه دید بسته تری نسبت به چشم انسان دارند. زاویه دید دوربین های دوچشمی به دو صورت روی دوربین شکاری درج میشود یا بصورت درجه و یا بشکل یک عدد در مبنای ۱۰۰۰ متر

که بدین معناست که اگر شما از مورد قابل مشاهده خود ۱۰۰۰ متر فاصله گرفته باشید ، پهنای تصویری که از درون دوربین میبینید برابر است با فلان عدد. طبیعی ست هر چه بزرگنمایی بیشتر باشد طبیعتا زاویه دید یا پهنای تصویری که از چشمی دوربین ها شاهدش هستید کم عرض تر خواهد شد. دوربین های تک چشمی (Spotting Scope)و تلسکوپها بر عکس دوربین های شکاری دارای زاویه بسیار بسته تری میباشند.

مفهوم پهنای دید در 1000 متر یا Feild of View
مفهوم پهنای دید در ۱۰۰۰ متر یا Feild of View

با توجه به زاویه دید که هر چقدر بزرگنمایی بالاتر باشد زاویه دید بسته تر میشود و دیگر نمیتوان آن وسیله را دوربین شکاری دانست، بطور خلاصه: اساساً دوربینی که بتواند ۱۰ کیلومتر رو بیاره توی دومتری باید زومی برابر با ۵۰۰۰ برابر داشته باشه (۱۰هزار متر تقسیم بر ۲ متر) که کاملا تخیلیه و وجود نداره و اگر چنین دوربینی بود بایست طول هر کدام از لوله های آن چند کیلومتر میشد.

اساس کار دوربین های شکاری نزدیک نمودن تصویر بر اساس زومی که بروی آنها درج شده است ، میباشد مثلا دوربینی با زوم ۱۰ برابر (۱۰X) ، یک کیومتری رو طوری نشون میده که انگار با چشم دارید ۱۰۰ متری خودتان را میبینید.

فرض کنید شما پلاک یک اتوموبیل رو با چشم تا فاصله ۳۰ متری میتوانید تشخیص دهید حال اگر دوربینی با زوم ۱۰ برابر داشته باشید میتوانید همین پلاک رو در فاصله ۳۰۰ متری تشخیص بدهید. و البته شفافیت دوربین در این رویت تاثیری بسزا دارد

و نکته آخر: نبایست فراموش شود که قوس زمین مانع دید اجسام کوچک در فواصل دور است در علوم مهندسی معمولا هر ۱۰ کیلومتر قوس زمین را هم برای محاسبات در نظر میگیرند.

اصولا دوربین های دو چشمی قابل حمل (پرتابل) بزرگنمایی مابین ۶ تا ۲۰ برابر دارند.

 

امیدواریم این مقاله توانسته باشد سوالات شما را پاسخ دهد.

 

جهت رویت انواع دوربین شکاری عرضه شده توسط مجموعه ما بروی این لینک کلیک نمائید.

 

 

نظر در مورد “با یک دوربین شکاری تا چند کیلومتری رو میشه دید؟

    • واحد فروش میگوید:

      سلام. متاسفانه اطلاعی در موردش نداریم چون برای فروش نداشته ایم . بهتر است توی گوگل جستجو کنید ، اگر دوربین معتبری باشد ، حتما در موردش توی وبسایتها مطلبی پیدا خواهید کرد. موفق باشید

    • واحد فروش میگوید:

      درود
      تمام برندهای معتبر و حتی دوربین های چینی ، جهت معرفی کلی یک دوربین از دو عدد استفاده میکنند و این یک استاندارد جهانیست مانند ۱۰ در ۴۲ که معلوم میکند بزرگنمایی ۱۰X (یا بعبارتی ۱۰ برابر چشم انسان بزرگنمایی داشته) و ۴۲ میلیمتر هم قطر عدسی جلویی دوربین است که هر چقدر این عدسی بزرگتر باشد میزان جمع آوری نور بهتر بوده و تصویر روشن تر خواهد بود. در مورد دوربینی که نوشتید با آن اعداد هیچ چیزی نمیتوانیم عنوان کنیم چون نامفهوم است.
      پیشنهاد میکنیم مقالات مربوط به دوربین شکاری که در وبسایت درج شده را مطالعه فرمائید در خصوص سوال شما مفصل توضیح داده شده است.
      موفق باشید

  1. مجید میگوید:

    سلام و درودی گرم و خسته نباشید
    اگه بگم اینجا یه دانشگاه بود و شما استاد بودید بیراهه نگفتم. من توی کل شبکه اینترنت صدها مقاله و پست خوندم هیچ کدوم به این اندازه محسوس و روان و خوب توضیح نداده بود.
    یعنی کامل، تمام اون چیزهایی که باید میدونستم و دنبالش بودم رو توی این مقاله بدست آوردم.
    واقعا توضیح شما بی‌نظیر بود من این سایت رو حدود ده ساله دنبال میکنم و همیشه از مطالبش استفاده میکنم، ولی متاسفانه این روزها مثل قبل موجودی نداره.
    من میخواستم یک دوربین دوچشمی بخرم، چشمام بشدت نزدیک بین هست و دوربینش ضعیفه و وقتی با دوربین به طبیعت نگاه می‌کنم گویی نابینایی‌ام که شفا پیدا کردم! وقتی با دوربین طبیعت و خصوصا آسمون رو تماشا می‌کنم حس می‌کنم به دوران کودکیم به زمان گذشته سفر کردم.
    متاسفانه تا پیش از مطالعه این مقاله، چند دوربینِ ارزان قیمت خریداری کردم که کیفیت لازم رو نداشتند‌. الان قصد خرید دوربین دوچشمی دارم و حداکثر بودجم هم ۳ تومن هست. از شما میخواستم‌ بدونم دوربین یوکو ۳۰×۶ چطوره؟
    من بیشتر می‌خوام به طبیعت نگاه کنم به پرندگان توی آسمون و دور دست به نوشته های تابلو های مغازه و کوه ها و …. و از جمله شب ها به ماه و ستارها که اونها رو به شکل یک نور قرمز و به حالت پخش میبینم! حالا بنظر شما بزرگنمایی ۶ نیازم رو برآورده میکنه؟
    من یک دوربین ۲۱×۸ دارم که بسختی میشه نگاه کرد چون لنزهای کوچیکی داره‌ و فوکوس کردن باهاش سخته. آیا بزرگنمایی ۶ برای دیدن آسمون و طبیعت کافیه.
    اگر شما با این قیمت گزینه بهتری سراغ دارید ممنون میشم بهم معرفی کنید. در ضمن عدی شئی می‌خوام بالای ۳۰ باشه.

    • واحد فروش میگوید:

      درود
      از اظهار لطف شما دوست عزیز ، سپاسگزاریم.
      در مورد سوالات شما ، بنظر بنده حقیر (نگارنده) یک دوربینی که بزرگنمایی اش بین ۸ تا ۱۰ برابر باشد مناسب است و برای اینکه روشنایی تصویر مثل مدل ۸ در ۲۱ خودتان ، تاریک نباشد بایستی حداقل ۳۰ و حداکثر ۴۵ باشد. بنابر این دوربین های بین ۸ در ۳۰ تا ۱۰ در ۴۵ مناسب کار شما خواهند بود.

      متاسفانه همانطوریکه فرمودید بسیاری از اقلام ناموجودند چون مدتی ست که وارداتی صورت نمیگیرد و در حال حاضر فقط فقط ۷ مدل از برند ونگارد را موجود داریم که بنظر بنده سایز ۱۰ در ۴۲ مناسب ترین برای شماست و سه مدلش موجود است اما متاسفانه ارزانترینش هم از بودجه ای فرمودید بالاتر است.
      امیدواریم بزودی اقلام ناموجود هم تامین موجودی شوند. مدلهای ونگارد رو اینجا میتوانید ملاحظه بفرمائید.
      در مورد دوربین “یوکو ۳۰×۶” که فرمودید چون از نزدیک مشاهده اش نکرده ایم ، نمیتوانیم صادقانه نظری بدهیم اما در مورد بزرگنمایی اش برای رویت آسمان ، دوربین مناسبی نخواهد بود.
      امیدوارم منظور را رسانیده باشیم.
      در پناه حق ، سلامت و کامیاب باشید

    • واحد فروش میگوید:

      درود
      دوربینی که ذکر نمودید اصلا استاندارد نیست چون مردمک خروجی آن ۱ است و با این مشخصات ؛ قطعا دوربین متفرقه چینی ست. برای اطلاعات بیشتر توصیه میکنیم مقالات مرتبط با دوربین شکاری را مطالعه فرمائید. اینجا کلیک کنید.
      موفق باشید

  2. فرشاد میگوید:

    سلام جناب ..مرسی از توضیحات مفیدتون
    عذرخواهی میکنم..من خیلی علاقمندم به آسمون…یه دوربین میخوام واس اینکه شبا اجرامو نگا کنم… بهترین دوربینی ک فهمیدم میتونم بخرم تو رنج قیمتی پایین، ۴۵×۱۲ هستش…بنظر شما این انتخاب خوبه؟؟ و اینکه سرچ میکنم فقط کانن، آیبری،المپیوس، کامت و بایگیش تو ایران هست..کدوم مدل بهتره؟

    • واحد فروش میگوید:

      درود
      در مورد سوال شما که فرمودید “کدام مدل بهتره” بایست عرض کنیم که تمام برندهای معتبر ، قابل اعتمادند. بستگی به هزینه ای که میکنید دارد. دقیقا مانند خرید گوشی موبایل از چند برند که هر چی امکانات بیشتر باشد گرانتر هم هست. اینجا هم همینطوره هر چی تکنولوژی های سطح بالاتری در دوربین بکار گرفته شده باشد ، قیمتش بالاتر بوده و طبیعتا تصویر شفاف تری را شاهد خواهید بود. فرقی نمیکند از چه برندی باشد چون همه برندها دوربین هایی در رنج قیمتی و کیفیتی متفاوت تولید میکنند و برای مقایسه دو برند بایست هر دو دوربین هم رده باشند تا بتوان یکی را بر دیگری تمایز داد.
      و نظر شخصی منه نگارنده این هست که حداقل دوربین مناسب برای رصد ۱۵ در ۷۰ میتواند باشد هر چند ۱۰ در ۵۰ رو هم توصیه میکنند.
      موفق باشید

    • واحد فروش میگوید:

      درود
      این مقاله دقیقا برای پاسخ به سوالاتی مشابه پرسش شما ایجاد شده و توضیح کامل در اینخصوص در مقاله داده شده.
      لطفا مقاله را کامل مطالعه کنید تا به پاسخ برسید.
      موفق باشید

    • واحد فروش میگوید:

      سلام. خرید و فروش “دوربین دید در شب” طبق قوانین جاری کشورمان ، ممنوع است. متاسفانه عمدتا اسباب بازی را بجای دوربین دید در شب میفروشند.
      موفق باشید

  3. حامد اکبرپور میگوید:

    سلام و وقت بخیر بنده برای تیراندازی با کمان دوربین تک چشمی می خوام که فاصله ۵۰ متر رو واضح نشون بده چی پیشنهاد می کنید؟

    • واحد فروش میگوید:

      درود.
      متاسفانه ، فعلا دوربین تک چشمی موجود نداریم و نمیتوانیم پیشنهادی ارائه کنیم.
      برای کسب اطلاعات عمومی مرتبط با دوربین های شکاری (بزرگنمایی و غیره …) مقالاتی در وبسایت درج شده ، مطالعه آنها را پیشنهاد میکنیم که میتواند کمکی برای خرید شما باشد.
      اینجا کلیک فرمائید.
      موفق باشید

  4. حسبنی میگوید:

    سلام . توضیحات ساده و قابل فهم و با قلمی روان نوشته شده و تشکر میکنم. بی زحمت بفرمایید دوربین های ۸۰×۲۰ یا ۶۰×۲۰ واقعا” کارایی دارند یا مثل ۵۰×۵۰ فقط شعار است و واقعیت خارجی ندارد

    • واحد فروش میگوید:

      درود
      از اظهار لطف شما سپاسگزاریم.
      در مورد دو دوربینی که پرسیده شده ، برندهای نسبتا شناخته شده سایز ۲۰×۸۰ رو تولید میکنند اما در مورد سایز ۲۰×۶۰ فقط متفرقه ها را میتوان یافت.
      (هر چند مشتری هایی داشتیم که عنوان میکردند همین سایز مدل روسی اش رو دوستان داشته و عالی بوده است- البته اگر روسی بوده باشه و سایزش هم دقیق همین باشد نه اینکه دوربین ۸ در ۶۰ بوده باشد)

      مردمک خروجی مدل ۲۰ در ۸۰ منطقی تر از ۲۰ در ۶۰ هست و از آنجائیکه برخی برندها آنرا تولید و میفروشند ، میتوان به آن اعتماد کرد اما مدل دیگر رو توصیه نمیکنیم.

      فراموش نشود اگر بزرگنمایی واقعاً ۲۰ برابر باشد ، نمیتوان با لرزشی که دست انسان دارد تصویر خوبی را شاهد بود. بنابراین حتماً بایست سه پایه مناسبی برایش تهیه شود.

      نکته آخر اینکه: معمولا این سایز رو برای رصد آماتوری و یا دیده بانی در جایی که بایست ثابت باشد ، استفاده مینمایند. و برای طبیعت گردی یا شکار با توجه به بزرگنمایی بالا و وزن و حجمی که دارد ، توصیه نمیشود. بیشتر به این درد میخورد که بصورت ایستگاهی از آن استفاده شود (یعنی جایی ثابت بروی سه پایه مستقر شده و جابجا نشود)
      موفق باشید

  5. حسین باحور میگوید:

    سلام و عرض خسته نباشید
    منظور از کلمه خط خوان ک بعضیا برای دوربینا بکار میبرن چیه???بعضأ دیدم زده تا هفت کیلومتر خط خوان

    • واحد فروش میگوید:

      درود
      این موردی که ذکر کردید رو تا بحال ندیده و نشنیدم ولی از اسمش بر میاد که یک نوشته رو از چند متری میشود خواند که بنظر بنده من در آوردی و جنبه فریب کاری دارد چون یک نوشته رو میشه با ماژیک ، درشت یا با خودکار خیلی خیلی کوچک نوشت پس سایز متن رو هم بایست قید کنند تا این خصیصه معنی پیدا کند.
      در ضمن اوضاع جوی و میزان نور و اینکه شب باشد یا روز ، هوا ابری باشد یا آفتابی و امثال اینها هم فاکتوری مهم در دید هستند که بایست اینها هم مشخص باشد تا بتوان خصیصه ای که ذکر کردید رو درست فهمید و به یک دوربین نسبت داد.

      مثلا باید گفت با فلان دوربین “نوشته ای با فونت نازنین ، سایز ۸ بولد، رو از ۱ کیلومتری توی روز آفتابی ، با شدت نور ۱۰۰ لوکس ، و رطوبت نسبی ۶۰ درصد” میتوانید ببینید. (که باز هم این جمله در عمل ناقص است و عرف نیست)

      هیچ سازنده ای در دنیا برای دوربینش ، برد یا فاصله دید را قید نمیکند دقیقا مثل چشم انسان که تا مثبت بی نهایت رو میتواند مشاهده کند.

      بهتر است مشخصات یک دوربین را از برندهای معتبری مثل زاواروسکی یا زایس مشاهده کنید تا به شما اثبات شود چنین چیزی وجود خارجی ندارد و کاملا بی معنی ست!

      اکثر برندهای شناخته شده آیتم هایی که در پایین ذکر میکنیم را بعنوان خصایص یک دوربین درج و آنها را ارزیابی میکنند و آیتمی بنام خط خوان در آنها وجود ندارد.

      بزرگنمایی – قطر دهانه – مردمک خروجی – پهنای عدسی چشمی – میدان دید در ۱۰۰۰ یارد/متر/فوت- زاویه دید- حداقل فاصله فوکوس – دیوپتر چشمی – درصد انتقال نور – فاکتور روشنایی – نوع منشور – کوتینگ لنزها و منشور – ضد آب بودن – آلیاژ و جنس بدنه – تنوع رنگی – ابعاد – وزن

      و نهایتاً خصوصیاتی خاص مثل کوتینک فلوراید ، لنز فلت (تخت) ، متعلقات همراه ، و یا کارایی خاص: دید در شب ، مناسب پرنده نگری ، مناسب شکار و غیره ….. (امثال اینها را بعنوان خصایص یک دوربین ذکر میکنند)

      خلاصه کنیم در مورد خصیصه های یک دوربین شکاری ، چیزی بنام خط خوان وجود ندارد.

      موفق باشید

  6. رضا میگوید:

    سلام ممنون از مطلب خوبتون، سوالی داشتم، دوربینهای MAK تک چشمی مثل C70 سلسترون که بیشینه بزرگنمایش ۷۵ هست با دوربینی با همین زوم ولی از نوع عدسی چطور قابل مقایسه هستن ؟

    • واحد فروش میگوید:

      درود
      در مورد دوربینهای سلسترون اطلاعی نداریم بابست هر دو دوربین رو در اختیار داشت تا بتوان مقایسه کرد و یا به وبسایت سازنده اش مراجعه کنید و مقایسه را از آنجا پیگیری کنید.
      موفق باشید

    • واحد فروش میگوید:

      درود.
      ۵۰ اول بزرگنمایی اش میباشد و ۵۰ دوم قطر عدسی جلویی که ۵۰ میلیمتر (۵سانتیمتر) میباشد. دوربینی با این مشخصات استاندارد نیست و قطعا متفرقه چینی ست و طبیعتا کیفیتی در حد اساب بازی خواهد داشت.
      مطالعه مقالات مرتبط با دوربین شکاری را خدمت تان پیشنهاد میکنیم.

      موفق باشید

  7. مجید میگوید:

    ممنون از توضیحات بسیار خوبتان
    من احتیاج به دوربینی دارم که از فاصله ۳کیلومتری تقریبا چهره فرد قابل شناسایی باشد،شما استاد عزیز چه نوع دوربینی را پیشنهاد میکنید؟ آیا دوربینهای تک چشمی قادر به براورده کردن این خواسته ام را دارند؟
    با سپاس

    • واحد فروش میگوید:

      درود
      در مورد سوال شما ، اول بایست ببینید با چشم غیر مسلح تا چند متر میتوانید سوژه مورد نظر رو تشخیص بدید. مثلا فرض کنیم تا ۳۵ متری میشه چهره شخص رو تشخیص داد. خوب اگر دوربینی با بزرگنمایی ۱۰ برابر داشته باشید میتوانید همین مورد رو در ۳۵۰ متری تشخیص بدید.
      در مورد ۳ کیلومتر و مثال بالا (۳۰۰۰ رو به ۳۵ تقسیم میکنیم که حاصل میشه ۸۵.۷۱) پس بایست دوربینی تهیه کنید که بزرگنمایی اش ۸۵ برابر باشه تا بتونید در ۳ کیلومتری همان تصویری رو شاهد باشید که با چشم غیر مسلح از ۳۵ متری ملاحظه میکردید.
      با توضیحات بالا میشه نتیجه گیری کرد که دوربین تک چشمی میتونه مناسب کار شما باشه بشرطی که هم بزرگنمایی اش حداقل ۸۵ برابر باشه و هم قطر دهانه اش هم متناسب باشه تا تصویر زیاد تاریک نشه.
      توی برند هایی مثل زاواروسکی بزرگنمایی ۸۰ برابر هم پیدا میشه که متاسفانه فعلا واردات نمیشه.
      موفق و کامیاب باشید

    • بخش بازرگانی میگوید:

      درود. اگر اطلاعات همین مقاله رو ملاحظه کنید ، پاسخ داده شده و جواب شما منفی ست. با تلسکوپ نمیتوان مثل دوربین شکاری کار نمود و علاوه بر مشکل وارونگی و معکوس شدن تصاویر ، کیفیت تصویر بسیار پایین خواهد بود.
      موفق باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *